Nieuws

 

Zondag 11 juni om 12 uur  zingen we op de Hoornse stadsfeesten en dat doen we op een prachtige locatie, namelijk in het West-Fries museum dat momenteel leeg staat voor de grote restauratie van dit schitterende pand. u bent van harte welkom. 

2e Pinksterdag 29 mei Ma-De-Liefste concert te Oude Niedorp aanvang 13 uur

Concert op een unieke locatie namelijk de ruinekerk te Oude Niedorp. Een concert met een picknick. U neemt uw eigen picknickmand mee en eventueel een kleedje en of kussen om op te zitten (er zijn overigens ook stoelen) dan zorgen wij voor mooie muziek terwijl u geniet van uw zelf meegebracht spullen en natuurlijk onze muziek. Leuk als Moederdagcadeau!! kaarten via arjan@manuelhoeve.nl  (zie contactpagina) 

Aangezien de kerk "dakloos" is hebben we bij minder weer een alternatieve locatie.

 

Koor zoekt bas

Omdat onlangs 1 van de bassen een andere uitdaging heeft gezocht zijn we op zoek naar een nieuwe bas.

Heb je belangstelling neem dan contact op met George Schouten of mail naar ons en dan nemen we contact met jou op. (zie contact pagina)

Je kunt dan vrijblijvend een keertje mee doen en of kijken en mocht het je wat lijken dan kun je een auditie doen. we kijken naar je uit!

 

afscheid Rens

Wat hebben we weer genoten van het zingen in die gezellige Kerstperiode. We trapten af in de Herboren Toren te Burgerbrug en brachten daar in een redelijk gevulde kerk onze eerste uitvoering voor de Kerstperiode ten gehore en na afloop kregen we mooie kritieken vanuit het publiek. Dan de week er op in Obdam vrijdags eerst een volledig concert voor een volle Kerk en zaterdag een klein concert en daarna de befaamde sing in. Ook deze avond weer een lekker volle kerk en het dak ging er weer af. Ook namen we deze avond afscheid van onze dirigent Rens Boerke. Sinds 2017 had Rens het stokje in handen en we hebben samen ondanks de Corona een heel mooie tijd gehad. Rens wilde opnieuw zijn vleugels uitslaan en zodoende was dit ons laatste gezamelijke concert. Rens we hebben heel veel van je geleerd en we wensen je heel veel succes voor de toekomst. Gelukkig hebben we snel een andere dirigent weten te strikken en dat is een oude bekende van ons namelijk Martijn Bos. in 2015 heeft Martijn Grenzenloos reeds een jaar in handen gehad maar moest daar toen wegens omstandigheden mee stoppen. Wij zien het helemaal zitten met Martijn en wensen hem een hele mooie tijd toe bij ons koor.

 

Pianokamer met Full House

Wat hebben we een 21 mei prachtige avond gehad in de Pianokamer tijdens ons optreden samen met Full House.

Een lekker gevulde zaal waar we eindelijk weer eens "los" konden.

Full House beet het spits af en wist de oortjes in de zaal meteen te spitsen met hun a capella nummers. Hierna nam Grenzenloos het over en ook die bracht de zaal al snel in vervoering. samen met 6 oud damesleden sloten we af voor de pauze. 3 van deze dames namen zo afscheid van onze groep.

Na de pauze starten we met een gezamelijk nummer met Fullhouse waarna we elkaar weer afwisselden en weer samen afsloten. Na het concert namen we ook nog even afscheid van Tom Overboom die helaas bij ons stopt met de percussie. Tom nogmaals hartelijk dank voor je prachtige werk. Frank en Sonja bedankt voor het gebruik van jullie locatie en iedereen ontzettend bedankt voor de medewerking en of de komst bij ons concert.

Grenzenloos mooie avond in een Full House

Duo-concert Grenzenloos en Full House 

Als sinds 2018 zijn er plannen voor een samenwerking tussen Grenzenloos en Full House. Na enkele data die niet door konden gaan, kunnen we eindelijk de krachten bundelen in een duo-concert. Op 21 mei 2022 gaan we voor een grenzenloos mooie avond in een full house: de Pianokamer in Spierdijk. 

Een samenwerking tussen de groepen komt niet zomaar uit de lucht vallen. Bij Full House zijn namelijk twee leden met een Grenzenloos-verleden. Martijn is enkele jaren de dirigent geweest en Jeroen heeft in het begin van Grenzenloos mee gezongen. De groep Full House wordt aangevuld met drie vrouwelijke leden. Samen zingen zij verrassende a capella nummers vanuit een divers repertoire. 

Grenzenloos is een klein koor bestaande uit zangers/zangeressen die uit de hele regio West-Friesland komen. Tevens maakt een aantal koorleden ook deel uit van het combo, waardoor er naast a-capella nummers ook veel instrumentale begeleiding is voor een zo grenzenloos mogelijk repertoire. De muzikale leiding is in handen van dirigent Rens Boerke. 

Naast een eigen setlist, hebben de groepen ook samen nummers ingestudeerd, die zij dolgraag aan u laten horen!

Datum: 21 mei 2022, aanvang  20.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Adres: de Pianokamer – Spierdijkerweg 110, 1641 LW Spierdijk

Kaartjes a €12,50 per stuk zijn te bestellen via de mail: arjan@manuelhoeve.nl

Kijk voor meer informatie op www.fullhousevocals.nl en www.koorgrenzenloos.nl

 

 

 Concerten 2022!

Hopende dat die vermaledijde Corona nu vooraltijd weg blijft kunnen we eindelijk weer eens gaan toe werken naar concerten. Begin februari zijn we begonnen met de voorbereiding voor een duo-concert op zaterdagavond 21 mei in de Pianokamer te Spierdijk met a capellagroep Full house. In dit kwintet zingen onder anderen 2 mannen met een Grenzenloos verleden. Martijn Bos is enkele jaren de dirigent geweest en Jeroen Besseling heeft in het begin van Grenzenloos enkele jaren mee gezongen. De groep wordt aangevuld met 3 dames die allen hun sporen in de zangwereld hebben verdiend. Verder info volgt zo spoedig mogelijk.                                                                                                                                                                                                              Verder hebben we het Brakenkerje weer vast gelegd voor de Kerstconcerten 2022. 16 December zal er een concert zijn en de 17e zullen we weer een ouderwets concert met sing-in ten gehore brengen, noteer ze alvast in uw agenda.

 

 

Eindelijk!

We kunnen/mogen eindelijk weer lekker fysiek met elkaar zingen. Na maanden via de laptop met elkaar gezongen te hebben is dit echt een verademing. De eerste keer bij Klaas in de open in aanbouw zijnde schuur, frisjes maar heerlijk.

Maar ja nu begint de vakantie tijd bijna weer en nu maar hopen dat we na de vakantie weer naar mooie concerten toe kunnen werken want daar zijn wij en ik hoop ook u weer dik aan toe.

Voor straks alvast fijne vakantie en hou de website en facebook in de gaten!!

 

 - NIEUW; GRENZENLOOS VERZORGT HUISKAMERCONCERTEN!

Zoals u wellicht weet heeft Koor Grenzenloos geen repetitieruime, maar repeteren we al sinds de oprichting bij de leden thuis. Gewoon in de huiskamer dus! Groot of klein, ruim of krap en met of zonder perfecte akoestiek, wij zijn wel wat gewend! Bent u op zoek naar muziek bij een speciale gelegenheid of bent u gewoon benieuwd hoe Koor Grenzenloos in uw eigen wookamer zou klinken? Vanaf nu verzorgt Koor Grenzenloos HUISKAMERCONCERTEN!

Hoe werkt het?
U heeft een leuke woonkamer en ziet mogelijkheden voor een huiskamerconcert van Koor Grenzenloos. Afhankelijk van uw wens en de beschikbare ruimte, kiest u samen met onze contactpersoon voor één van van onze mogelijkheden (zie hier onder) en stemmen we een datum af. Vervolgens zorgt u voor het publiek en genoeg plaats voor het koor. Wij verzorgen een onvergetelijke muzikale middag of avond voor u en uw eigen publiek.

Mogelijkheden. 
1. Grenzenloos a-capella.
Koor Grenzenloos heeft een prachtig a-capella repertoire. A-capella wil zeggen, zonder instrumentale begeleiding. Alle muziek wordt gemaakt met de stem. Het voordeel hiervan is dat u geen ruimte hoeft te maken voor ons combo.
Duur: in overleg.
Kosten: vanaf €100,-

2. Grenzenloos light
Is het gehele koor inclusief combo net iets te groot voor uw woonkamer? Koor Grenzenloos verzorgt ook optredens in de light-versie. Dit wil zeggen, iets minder koorleden met begeleiding op piano en/of gitaar.
Duur: in overleg.
Kosten: vanaf €150,-

3. Grenzenloos Grenzenloos.
De naam zegt het al: Dit is Koor Grenzenloos zoals u gewend bent! Compleet met koor, combo, dirigent en solisten. Durft u het aan? Wij wel!!
Duur: in overleg.
Kosten: op aanvraag.

Contact.
Neem voor (vrijblijvende) informatie en boekingen contact op met Arjan Bossen via:
info@koorgrenzenloos.nl of tel. 0229 581891.