Nieuws

-KOOR GRENZENLOOS ZOEKT MUZIKALE VERSTERKING!!

Ben jij een enthousiaste muzikant die ook graag zingt??
Koor Grenzenloos (lichte muziek/close harmony) zoekt een instrumentaliste voor versterking van het combo. Iemand die het ook nog heel leuk vind om een aantal nummers mee te zingen bij de sopranen en of alten. We denken aan een dwarsfluitiste of klarinettiste, maar een ander instrument is ook van harte welkom.
Het combo bestaat uit piano, gitaar, bas en percussie. Wij oefenen op vrijdagavond (eens in de 2 weken) bij de leden thuis in Obdam en omstreken. 

Heb je interesse?
Mail naar info@koorgrenzenloos.nl We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

                             _________________________________

-12 OKTOBER 2019; SIMONÈZ EN KOOR GRENZENLOOS IN HET BRAKENKERKJE TE OBDAM.

Wanneer de blaadjes van de bomen vallen, brengen Simonèz en Koor Grenzenloos een gezamenlijk concert waarin de najaarsblues centraal staat. Heerlijke muziek, verschillende stijlen, uit alle windstreken. Natuurlijk komt de blues voorbij, maar de najaarsblues hoort u deze avond vooral terug in figuurlijke zin. Soms een beetje melancholisch maar altijd met een positieve twist! Simonèz en Grenzenloos zijn goede bekenden van elkaar. Simone, de zangeres van Simonèz, maakte jarenlang deel uit van het koor Grenzenloos. Nu treedt zij op met haar man Dirk-Jan Zuurbier als duo. Het dagelijks geluk en de ellende bezingen en bespelen zij met hart en ziel in het programma 'und Schmerz en Smart et Amour' waarmee zij door de kop van Noord-Holland toeren. Tijdens het gezamenlijk spelen zij onder andere een aantal nummers uit dit programma met een lach en een traan, dat kan in het Nederlands, maar net zo goed , in het Engels, Frans, Duits of Turks zijn. Een confrontatie met de passie van de liefde en de schaduwzijde van het leven is hierbij onvermijdelijk. Meer informatie over Simonèz vindt u op www.simonez.nl.

Op de website www.brakenkerkje.nl kunt u de kaarten à €10,- voor dit duo concert bestellen.

Graag zien we u op 12 oktober 2019 om 20.30 uur

                               ______________________________

 

-3 NOVEMBER 2019 DUOCONCERT MET VOCALLURE IN RADBOUD TE MEDEMBLIK.

3 november brengt Koor Grenzenloos wederom een combiconcert ten gehore, en wel met close harmony en jazzkoor Vocallure uit Hoorn. (www.vocallure.nl) In het prachtige kasteel Radboud te Medemblik zullen beide koren 2 sets zingen en ook samen een paar nummers naar voren brengen. Vocallure, opgericht in 2003, komt uit Hoorn en staat onder leiding van Patrick Rus. ze brengen pop, swing, jazz en latin nummers vanaf de jaren 30 tot nu.
Kaarten kunt u bestellen bij arjan@manuelhoeve.nl of telefonisch 0229581891.

                              ______________________________                               

 

 - NIEUW; KOOR GRENZENLOOS VERZORGT HUISKAMERCONCERTEN!

Zoals u wellicht weet heeft Koor Grenzenloos geen repetitieruime, maar repeteren we al sinds de oprichting bij de leden thuis. Gewoon in de huiskamer dus! Groot of klein, ruim of krap en met of zonder perfecte akoestiek, wij zijn wel wat gewend! Bent u op zoek naar muziek bij een speciale gelegenheid of bent u gewoon benieuwd hoe Koor Grenzenloos in uw eigen wookamer zou klinken? Vanaf nu verzorgt Koor Grenzenloos HUISKAMERCONCERTEN!

Hoe werkt het?
U heeft een leuke woonkamer en ziet mogelijkheden voor een huiskamerconcert van Koor Grenzenloos. Afhankelijk van uw wens en de beschikbare ruimte, kiest u samen met onze contactpersoon voor één van van onze mogelijkheden (zie hier onder) en stemmen we een datum af. Vervolgens zorgt u voor het publiek en genoeg plaats voor het koor. Wij verzorgen een onvergetelijke muzikale middag of avond voor u en uw eigen publiek.

Mogelijkheden. 
1. Grenzenloos a-capella.
Koor Grenzenloos heeft een prachtig a-capella repertoire. A-capella wil zeggen, zonder instrumentale begeleiding. Alle muziek wordt gemaakt met de stem. Het voordeel hiervan is dat u geen ruimte hoeft te maken voor ons combo.
Duur: in overleg.
Kosten: vanaf €100,-

2. Grenzenloos light
Is het gehele koor inclusief combo net iets te groot voor uw woonkamer? Koor Grenzenloos verzorgt ook optredens in de light-versie. Dit wil zeggen, iets minder koorleden met begeleiding op piano en/of gitaar.
Duur: in overleg.
Kosten: vanaf €150,-

3. Grenzenloos Grenzenloos.
De naam zegt het al: Dit is Koor Grenzenloos zoals u gewend bent! Compleet met koor, combo, dirigent en solisten. Durft u het aan? Wij wel!!
Duur: in overleg.
Kosten: op aanvraag.

Contact.
Neem voor (vrijblijvende) informatie en boekingen contact op met Arjan Bossen via:
info@koorgrenzenloos.nl of tel. 0229 581891.