Nieuws

 

Kerstoptredens in de Herboren toren Burgerbrug en Brakenkerkje te Obdam.

Ook dit jaar zal Grenzenloos met de Kerst weer diverse concerten brengen. In het Brakenkerkje te Obdam uiteraard weer op de vrijdag 16 december met een concert en de zaterdag 17 december de befaamde sing in.

Hieraan is een concert toegevoegd op 11 december in de Herboren toren in Burgerbrug. hier al enkele keren een succesvol concert gegeven dus we hopen daar weer vele mensen te ontvangen die ons daar al eerder gehoord hebben.

Tijden en hoe kaarten te bestellen kijk op de agenda pagina. Tot ziens bij 1 van onze concerten

Vacature percussionist en bas.

We zijn op zoek naar een enthousiaste percussionist die zijn ritme gevoel kwijt wil bij een ambitieuze zanggroep. We repeteren om de week en thuis.

Tevens gaat 1 van de mannen van de bassen ons helaas verlaten. Wil jij je donkere stem bij ons laten horen, ook dan ben je van harte welkom.

Denk je van dat lijkt mij wel wat neem dan vrijblijvend contact op met George Schouten (zie contact) of via ons mailadres, en dan kun je een keer komen bij een repetitie en eventueel een auditie doen.

 

Pianokamer met Full House

Wat hebben we een 21 mei prachtige avond gehad in de Pianokamer tijdens ons optreden samen met Full House.

Een lekker gevulde zaal waar we eindelijk weer eens "los" konden.

Full House beet het spits af en wist de oortjes in de zaal meteen te spitsen met hun a capella nummers. Hierna nam Grenzenloos het over en ook die bracht de zaal al snel in vervoering. samen met 6 oud damesleden sloten we af voor de pauze. 3 van deze dames namen zo afscheid van onze groep.

Na de pauze starten we met een gezamelijk nummer met Fullhouse waarna we elkaar weer afwisselden en weer samen afsloten. Na het concert namen we ook nog even afscheid van Tom Overboom die helaas bij ons stopt met de percussie. Tom nogmaals hartelijk dank voor je prachtige werk. Frank en Sonja bedankt voor het gebruik van jullie locatie en iedereen ontzettend bedankt voor de medewerking en of de komst bij ons concert.

Grenzenloos mooie avond in een Full House

Duo-concert Grenzenloos en Full House 

Als sinds 2018 zijn er plannen voor een samenwerking tussen Grenzenloos en Full House. Na enkele data die niet door konden gaan, kunnen we eindelijk de krachten bundelen in een duo-concert. Op 21 mei 2022 gaan we voor een grenzenloos mooie avond in een full house: de Pianokamer in Spierdijk. 

Een samenwerking tussen de groepen komt niet zomaar uit de lucht vallen. Bij Full House zijn namelijk twee leden met een Grenzenloos-verleden. Martijn is enkele jaren de dirigent geweest en Jeroen heeft in het begin van Grenzenloos mee gezongen. De groep Full House wordt aangevuld met drie vrouwelijke leden. Samen zingen zij verrassende a capella nummers vanuit een divers repertoire. 

Grenzenloos is een klein koor bestaande uit zangers/zangeressen die uit de hele regio West-Friesland komen. Tevens maakt een aantal koorleden ook deel uit van het combo, waardoor er naast a-capella nummers ook veel instrumentale begeleiding is voor een zo grenzenloos mogelijk repertoire. De muzikale leiding is in handen van dirigent Rens Boerke. 

Naast een eigen setlist, hebben de groepen ook samen nummers ingestudeerd, die zij dolgraag aan u laten horen!

Datum: 21 mei 2022, aanvang  20.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Adres: de Pianokamer – Spierdijkerweg 110, 1641 LW Spierdijk

Kaartjes a €12,50 per stuk zijn te bestellen via de mail: arjan@manuelhoeve.nl

Kijk voor meer informatie op www.fullhousevocals.nl en www.koorgrenzenloos.nl

 

 

 Concerten 2022!

Hopende dat die vermaledijde Corona nu vooraltijd weg blijft kunnen we eindelijk weer eens gaan toe werken naar concerten. Begin februari zijn we begonnen met de voorbereiding voor een duo-concert op zaterdagavond 21 mei in de Pianokamer te Spierdijk met a capellagroep Full house. In dit kwintet zingen onder anderen 2 mannen met een Grenzenloos verleden. Martijn Bos is enkele jaren de dirigent geweest en Jeroen Besseling heeft in het begin van Grenzenloos enkele jaren mee gezongen. De groep wordt aangevuld met 3 dames die allen hun sporen in de zangwereld hebben verdiend. Verder info volgt zo spoedig mogelijk.                                                                                                                                                                                                              Verder hebben we het Brakenkerje weer vast gelegd voor de Kerstconcerten 2022. 16 December zal er een concert zijn en de 17e zullen we weer een ouderwets concert met sing-in ten gehore brengen, noteer ze alvast in uw agenda.

 

 

Eindelijk!

We kunnen/mogen eindelijk weer lekker fysiek met elkaar zingen. Na maanden via de laptop met elkaar gezongen te hebben is dit echt een verademing. De eerste keer bij Klaas in de open in aanbouw zijnde schuur, frisjes maar heerlijk.

Maar ja nu begint de vakantie tijd bijna weer en nu maar hopen dat we na de vakantie weer naar mooie concerten toe kunnen werken want daar zijn wij en ik hoop ook u weer dik aan toe.

Voor straks alvast fijne vakantie en hou de website en facebook in de gaten!!

 

 - NIEUW; GRENZENLOOS VERZORGT HUISKAMERCONCERTEN!

Zoals u wellicht weet heeft Koor Grenzenloos geen repetitieruime, maar repeteren we al sinds de oprichting bij de leden thuis. Gewoon in de huiskamer dus! Groot of klein, ruim of krap en met of zonder perfecte akoestiek, wij zijn wel wat gewend! Bent u op zoek naar muziek bij een speciale gelegenheid of bent u gewoon benieuwd hoe Koor Grenzenloos in uw eigen wookamer zou klinken? Vanaf nu verzorgt Koor Grenzenloos HUISKAMERCONCERTEN!

Hoe werkt het?
U heeft een leuke woonkamer en ziet mogelijkheden voor een huiskamerconcert van Koor Grenzenloos. Afhankelijk van uw wens en de beschikbare ruimte, kiest u samen met onze contactpersoon voor één van van onze mogelijkheden (zie hier onder) en stemmen we een datum af. Vervolgens zorgt u voor het publiek en genoeg plaats voor het koor. Wij verzorgen een onvergetelijke muzikale middag of avond voor u en uw eigen publiek.

Mogelijkheden. 
1. Grenzenloos a-capella.
Koor Grenzenloos heeft een prachtig a-capella repertoire. A-capella wil zeggen, zonder instrumentale begeleiding. Alle muziek wordt gemaakt met de stem. Het voordeel hiervan is dat u geen ruimte hoeft te maken voor ons combo.
Duur: in overleg.
Kosten: vanaf €100,-

2. Grenzenloos light
Is het gehele koor inclusief combo net iets te groot voor uw woonkamer? Koor Grenzenloos verzorgt ook optredens in de light-versie. Dit wil zeggen, iets minder koorleden met begeleiding op piano en/of gitaar.
Duur: in overleg.
Kosten: vanaf €150,-

3. Grenzenloos Grenzenloos.
De naam zegt het al: Dit is Koor Grenzenloos zoals u gewend bent! Compleet met koor, combo, dirigent en solisten. Durft u het aan? Wij wel!!
Duur: in overleg.
Kosten: op aanvraag.

Contact.
Neem voor (vrijblijvende) informatie en boekingen contact op met Arjan Bossen via:
info@koorgrenzenloos.nl of tel. 0229 581891.