Nieuws

 

6 juni dubbelconcert met Fullhouse Pianokamer afgelast!!

 

-28 maart Grenzenloos Happy- Afgelast!!

 

Helaas zijn we genoodzaakt om het concert in de Koogerkerk vanwege het Coronavirus af te lassen. Wellicht wordt het het een andere datum en anders zeker volgend seizoen!!
Een ieder die reeds een kaart heeft gekocht word per mail benadert.


Nog even en het is zover. De spanning neemt toe....gaat dat nieuwe nummer nu wel of niet lukken....? Want we zijn druk bezig met de repetities voor ons eerstvolgend concert in de KOOGERKERK op zaterdag 28 maart te
Zuid -Scharwoude. (Koog 30)

Om 20.30 uur start het concert met als titel Grenzenloos Happy! zo staan aan het begin van het voorjaar, terwijl we twintig jarig bestaan, is er alle reden om happy te zijn!
De entree bedraagt €10,-
Reserveren kan via e-mail arjan@manuelhoeve.nl of telefoon 0229-561891

U KOMT TOCH OOK!!

-In 2020 viert GRENZENLOOS haar 20 jarig jubileum!! - 

Noteer 30 en 31 Oktober alvast in uw agenda en hou de website en  facebook in de gaten voor het laatste nieuws.

Natuurlijk hoeft u niet zo lang te wachten om ons te horen/zien;
28 maart Koogerkerk Zuid-Scharwoude
17 mei     Korenfestival Den Burg Texel
6 Juni      samen met a-capella groep Fullhouse in de Pianokamer Spierdijk

 

 
 -Kerstperiode afgesloten met een fantastische sing-in in het Brakenkerkje-

 

De Kerstperiode was voor ons begonnen in een volle en knusse "barn" bij Arjan en Karin tijdens de Kerstfair in Aarwoud. Hierna gingen we vol vertrouwen door naar Burgerbrug waar we in de Herboren Toren een prima concert gebracht hebben in een lekker gevulde kerk met een enthousiast publiek.
Als afsluiter de jaarlijkse sing-in, in het Brakenkerkje te Obdam. Een bomvolle kerk heeft genoten van een goed concert van Grenzenloos en samen afgesloten met een fantastische sing-in. Wat een enthousiast publiek hadden we. Het combo was in topvorm en het dak ging er af!! Een ieder bedankt voor de komst en medewerking. Grenzenloos kijkt met een heerlijk gevoel op deze Kerstperiode terug.

 

-DUOCONCERT MET VOCALLURE IN RADBOUD GROOT SUCCES!!

 Wat hebben we genoten van ons duoconcert samen met Vocallure in een afgeladen Ridderzaal van kasteel Radboud. Heel enthousiast publiek en vele lovende woorden voor beide koren en zeker ook over de gezamenlijk gebrachte nummers.  Hartelijk dank voor uw komst.

                             ___________________________ 


 

-GRENZENLOOS ZOEKT EEN SOPRAAN!!

Kun jij de hoge noten aan en heb je er geen bezwaar tegen om ook thuis de muziek te repeteren dan zijn we op zoek naar jou! We repeteren eens in de 2 weken op de vrijdagavond bij de leden thuis. Grenzenloos is een klein koor dat kwalitatief goede muziek wil maken maar waar ook plezier en gezelligheid (nazit) belangrijk is.
Voor info mail dan naar info@koorgrenzenloos.nl.

 

- GRENZENLOOS ZOEKT MUZIKALE VERSTERKING!!

Ben jij een enthousiaste muzikant die ook graag zingt??
Koor Grenzenloos (lichte muziek/close harmony) zoekt een instrumentaliste voor versterking van het combo. Iemand die het ook nog heel leuk vind om een aantal nummers mee te zingen bij de sopranen en of alten. We denken aan een dwarsfluitiste of klarinettiste, maar een ander instrument is ook van harte welkom.
Het combo bestaat uit piano, gitaar, bas en percussie. Wij oefenen op vrijdagavond (eens in de 2 weken) bij de leden thuis in Obdam en omstreken. 

Heb je interesse?
Mail naar info@koorgrenzenloos.nl We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

                             _________________________________

-12 Oktober zéér succesvolle uitvoering gehad met SimonèZ.

voor een bijna uitverkocht Brakenkerkje een prachtig concert gegeven samen met SimonèZ. Voor de pauze gaven Simone en Dirk Jan een geslaagd kijkje in een gedeelte van hun theathertour en na de pauze ging Grenzenloos "los". Een heel enthousiast publiek trakteerde ons met een staande ovatie. Hartelijk dank!!

              

 -           ______________________________                               

 

 - NIEUW; GRENZENLOOS VERZORGT HUISKAMERCONCERTEN!

Zoals u wellicht weet heeft Koor Grenzenloos geen repetitieruime, maar repeteren we al sinds de oprichting bij de leden thuis. Gewoon in de huiskamer dus! Groot of klein, ruim of krap en met of zonder perfecte akoestiek, wij zijn wel wat gewend! Bent u op zoek naar muziek bij een speciale gelegenheid of bent u gewoon benieuwd hoe Koor Grenzenloos in uw eigen wookamer zou klinken? Vanaf nu verzorgt Koor Grenzenloos HUISKAMERCONCERTEN!

Hoe werkt het?
U heeft een leuke woonkamer en ziet mogelijkheden voor een huiskamerconcert van Koor Grenzenloos. Afhankelijk van uw wens en de beschikbare ruimte, kiest u samen met onze contactpersoon voor één van van onze mogelijkheden (zie hier onder) en stemmen we een datum af. Vervolgens zorgt u voor het publiek en genoeg plaats voor het koor. Wij verzorgen een onvergetelijke muzikale middag of avond voor u en uw eigen publiek.

Mogelijkheden. 
1. Grenzenloos a-capella.
Koor Grenzenloos heeft een prachtig a-capella repertoire. A-capella wil zeggen, zonder instrumentale begeleiding. Alle muziek wordt gemaakt met de stem. Het voordeel hiervan is dat u geen ruimte hoeft te maken voor ons combo.
Duur: in overleg.
Kosten: vanaf €100,-

2. Grenzenloos light
Is het gehele koor inclusief combo net iets te groot voor uw woonkamer? Koor Grenzenloos verzorgt ook optredens in de light-versie. Dit wil zeggen, iets minder koorleden met begeleiding op piano en/of gitaar.
Duur: in overleg.
Kosten: vanaf €150,-

3. Grenzenloos Grenzenloos.
De naam zegt het al: Dit is Koor Grenzenloos zoals u gewend bent! Compleet met koor, combo, dirigent en solisten. Durft u het aan? Wij wel!!
Duur: in overleg.
Kosten: op aanvraag.

Contact.
Neem voor (vrijblijvende) informatie en boekingen contact op met Arjan Bossen via:
info@koorgrenzenloos.nl of tel. 0229 581891.