Nieuws

 

 

 -Kerst 2019!!

Het is zomaar weer zo ver! KERSTMIS. Ook dit jaar trappen we weer af in de Barn van de Manuelhoeve op 7 december tijdens de Kerstfair te Aartswoud. Ook keren we 15 december weer terug in Burgerbrug waar we een paar jaar terug een succesvol concert hebben gegeven in de Herboren Toren. Hier zullen we een concert geven met zowel Kerst als ook andere nummers maar u zal zeker in de Kerstsfeer belanden!! Uiteraard zetten we ook deze periode het Brakenkerkje in Obdam weer op stelten tijdens de alom beruchte en befaamde sing-in. Op 21 december brengen we dan weer voor de pauze een mooi concert waarna we alle stoelen aan de kant schuiven, sta tafels tevoorschijn halen en het combo transformeren in een spetterende band. Met zijn allen zullen we dan weer de bekendste Kerstnummers van radio en TV ten gehoren brengen. We hebben er nu al zin in. U kunt de kaarten reeds bestellen, zie de agenda.

 

 

- GRENZENLOOS ZOEKT MUZIKALE VERSTERKING!!

Ben jij een enthousiaste muzikant die ook graag zingt??
Koor Grenzenloos (lichte muziek/close harmony) zoekt een instrumentaliste voor versterking van het combo. Iemand die het ook nog heel leuk vind om een aantal nummers mee te zingen bij de sopranen en of alten. We denken aan een dwarsfluitiste of klarinettiste, maar een ander instrument is ook van harte welkom.
Het combo bestaat uit piano, gitaar, bas en percussie. Wij oefenen op vrijdagavond (eens in de 2 weken) bij de leden thuis in Obdam en omstreken. 

Heb je interesse?
Mail naar info@koorgrenzenloos.nl We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

                             _________________________________

-12 Oktober zéér succesvolle uitvoering gehad met SimonèZ.

voor een bijna uitverkocht Brakenkerkje een prachtig concert gegeven samen met SimonèZ. Voor de pauze gaven Simone en Dirk Jan een geslaagd kijkje in een gedeelte van hun theathertour en na de pauze ging Grenzenloos "los". Een heel enthousiast publiek trakteerde ons met een staande ovatie en de reacties naderhand waren heel positief en zo gaan we vol vertrouwen naar ons volgende concert samen met Vocallure in Medemblik. Zie hieronder!

                               ______________________________

 

-3 NOVEMBER 2019 DUOCONCERT MET VOCALLURE IN RADBOUD TE MEDEMBLIK.

3 november brengt Koor Grenzenloos wederom een combiconcert ten gehore, en wel met close harmony en jazzkoor Vocallure uit Hoorn. (www.vocallure.nl) In het prachtige kasteel Radboud te Medemblik zullen beide koren 2 sets zingen en ook samen een paar nummers naar voren brengen. Vocallure, opgericht in 2003, komt uit Hoorn en staat onder leiding van Patrick Rus. ze brengen pop, swing, jazz en latin nummers vanaf de jaren 30 tot nu.
Kaarten kunt u bestellen bij arjan@manuelhoeve.nl of telefonisch 0229581891.

                              ______________________________                               

 

 - NIEUW; GRENZENLOOS VERZORGT HUISKAMERCONCERTEN!

Zoals u wellicht weet heeft Koor Grenzenloos geen repetitieruime, maar repeteren we al sinds de oprichting bij de leden thuis. Gewoon in de huiskamer dus! Groot of klein, ruim of krap en met of zonder perfecte akoestiek, wij zijn wel wat gewend! Bent u op zoek naar muziek bij een speciale gelegenheid of bent u gewoon benieuwd hoe Koor Grenzenloos in uw eigen wookamer zou klinken? Vanaf nu verzorgt Koor Grenzenloos HUISKAMERCONCERTEN!

Hoe werkt het?
U heeft een leuke woonkamer en ziet mogelijkheden voor een huiskamerconcert van Koor Grenzenloos. Afhankelijk van uw wens en de beschikbare ruimte, kiest u samen met onze contactpersoon voor één van van onze mogelijkheden (zie hier onder) en stemmen we een datum af. Vervolgens zorgt u voor het publiek en genoeg plaats voor het koor. Wij verzorgen een onvergetelijke muzikale middag of avond voor u en uw eigen publiek.

Mogelijkheden. 
1. Grenzenloos a-capella.
Koor Grenzenloos heeft een prachtig a-capella repertoire. A-capella wil zeggen, zonder instrumentale begeleiding. Alle muziek wordt gemaakt met de stem. Het voordeel hiervan is dat u geen ruimte hoeft te maken voor ons combo.
Duur: in overleg.
Kosten: vanaf €100,-

2. Grenzenloos light
Is het gehele koor inclusief combo net iets te groot voor uw woonkamer? Koor Grenzenloos verzorgt ook optredens in de light-versie. Dit wil zeggen, iets minder koorleden met begeleiding op piano en/of gitaar.
Duur: in overleg.
Kosten: vanaf €150,-

3. Grenzenloos Grenzenloos.
De naam zegt het al: Dit is Koor Grenzenloos zoals u gewend bent! Compleet met koor, combo, dirigent en solisten. Durft u het aan? Wij wel!!
Duur: in overleg.
Kosten: op aanvraag.

Contact.
Neem voor (vrijblijvende) informatie en boekingen contact op met Arjan Bossen via:
info@koorgrenzenloos.nl of tel. 0229 581891.