Repertoire

 

Koor Grenzenloos zingt graag een grenze(n)loos repertoire. Van Pop (Venice, Crowded House, Caro Emerald, Imagine Dragons, Hozier, Alicia Keys, Michael Jackson, Simon and Garfunkel, Eagles etc) tot Musical (Tsjechov, Aída), van Nederlandstalig (Boudewijn de Groot, Blof, Miss Montreal, 3Js, Claudia de Breij) tot Spaans (Yolanda), van Volume (You're the Voice, Iedereen is van de Wereld) tot ingetogen (Marco Borsato's Engel van mijn Hart). 
Meerstemmig, a capella, (diverse Pentatonix, Billy Joel, James Taylor, Coldplay) alleen met piano of met een uitgebreider combo, zoals gitaar, sax , dwarsfluit, cajon etc. We zijn voor alles in en van alle markten thuis. (HUISKAMERCONCERT!?)

Kerstrepertoire:

Voor de Kerst heeft Grenzenloos ook een uitgebreid repertoire. Al vele jaren start de reeks bij de Kerstfair in Aartswoud waar we traditiegetrouw in de gezellige "barn" van de Manuelhoeve een kort concert brengen. In de periode voorafgaand aan de Kerst organiseren we ergens een prachtig Kerst concert (zie bij de recensies de fantastische recensie van Regina Arbouw in het NHD) en in het Brakenkerkje te Obdam de "beruchte" Kerstsingin. Deze drukbezochte avonden zijn al jaren favoriet bij onze volgers. Bij de singin brengen we voor de koffie een mooi concert en na de pauze gaan de stoelen aan de kant, worden er sta-tafels neergezet, de beamer zet de zangteksten op de muur, en kan er onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk meegezongen worden met de populairste Kerstliedjes zoals ze op de radio te horen zijn. Het fantastische Grenzenloze combo begeleidt u daarbij. Bestel de kaartjes op tijd!!

Optredens.

De agenda van koor Grenzenloos is eigenlijk nooit leeg. We worden vaak gevraagd om gastoptredens te verzorgen bij bijvoorbeeld verenigingen. Mocht u echter iets speciaals willen (HUISKAMERCONCERT!?) kunt u altijd contact met Arjan Bossen opnemen. Wilt u het koor een keer boeken of meer informatie willen hebben kijk dan voor het adres bij: contact